Werkwijze

Onderstaand de werkwijze van ‘hink stap leer’. Mochten er zaken zijn die niet helemaal duidelijk zijn of mocht u andere vragen hebben, neem dan even contact op met ‘hink stap leer’.

Contact opnemen met ‘hink stap leer’

Je kunt contact opnemen met ‘hink stap leer’ per telefoon op 06-54271674 of per e-mail op sanne@hinkstapleer.nl.

Intakeformulier

Je kunt hier het intakeformulier aanvragen. Je ontvangt dan per mail de vragenlijst. Hierop kun je voorinformatie geven, zodat we goed voorbereid van start kunnen gaan. In een (telefonisch) gesprek bekijken we o.a. wat de hulpvraag is en waar vooral de hiaten liggen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Observatieonderzoek

Wanneer de begeleiding voortgezet wordt, vindt er mogelijk een observatieonderzoek plaats. Tijdens deze observatie worden er bepaalde zaken bekeken en bepaalde testen gedaan, welke tijdens het intakegesprek aan de orde zijn gekomen. Hierna bekijken en bespreken we samen hoe de begeleiding wordt voortgezet. De begeleiding is altijd op maat. Soms is een observatieonderzoek niet nodig en starten we meteen de behandeling. Dit doen we altijd in overleg.

Verslag van de observatie

Mocht je het fijn vinden om een verslag van de observatie te ontvangen, kan dat op verzoek gemaakt worden. Zie voor de kosten van een verslag onze ‘tarieven’.

Begeleiding en evaluatie

Begeleiding vindt over het algemeen plaats eens in de 2 à 3 weken. Na de begeleiding worden er oefeningen mee naar huis gegeven. Na ongeveer 10 behandelingen vindt een evaluatiegesprek plaats, om te bekijken hoe de voortgang is en of we de juiste weg in zijn geslagen.

Aanvraag Intakeformulier

  Er worden momenteel helaas geen nieuwe aanmeldingen aangenomen.

  (*) = verplicht in te vullen

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door 'hink stap leer'

  * ‘Hink stap leer’ vindt het belangrijk dat je weet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens bij ‘hink stap leer’ in goede handen zijn. Je persoonsgegevens verwerkt ‘hink stap leer’ volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en kun je nalezen in de Algemene Voorwaarden & Privacy.

  Bezoekadres
  Gelderselaan 2
  6523 LJ Nijmegen
  06-54271674
  sanne@hinkstapleer.nl