Mijn dochter van 3 jaar heeft het kruipen en tijgeren overgeslagen. Ik kwam bij Sanne om te kijken of ze nu een achterstand heeft of misschien op latere leeftijd een achterstand zou krijgen. Sanne heeft een aantal testen gedaan en samen hebben we gekeken welke behandeling er voor haar mogelijk is. Ik vind dat ze goed betrokken is en goed meedenkt in mogelijkheden. Bedankt Sanne!

Van een moeder

Ben je op zoek naar een enthousiaste, vrolijke en oprecht geïnteresseerde coach/begeleider voor jouw kind? Dan zou ik Sanne van ‘hink stap leer’ bijzonder aanbevelen! Ik heb Sanne leren kennen tijdens de opleiding ‘psychomotorisch specialist leer- en gedragsproblemen’. Zij straalt een positiviteit uit, waar je energie van krijgt. Al mijn twijfels voor het starten van een eigen bedrijf kon zij wegnemen met haar passie voor het coachen/begeleiden van kinderen.

Esther

Onze dochter van 7 is sinds een aantal maanden onder behandeling van Sanne.
We hebben de hulp van Sanne ingeroepen omdat I. nogal angstig was, slecht sliep, moeite had met zwemmen en fietsen en ook uitval op school liet zien. Lezen en rekenen liepen ernstig achter. Ook was ze erg onrustig en had grote moeite met concentratie.
Sanne heeft I. eerst uitgebreid getest. Onze dochter bleek nog een aantal actieve reflexen te hebben en ook een probleem te hebben bij de oogsamenwerking.
We gaan ieder 2 weken naar Sanne. Zij heeft altijd een aantal leuke spelletjes en oefeningen en besteedt ook tijd aan een soort van massage, die onze dochter steeds prettiger begint te vinden. We krijgen oefeningen mee voor thuis die niet altijd met enthousiasme worden gedaan maar toch wel helpen.
We zien een goede vooruitgang. I. heeft inmiddels haar zwemdiploma, kan fietsen, slaapt meestal in haar eigen bed en ook de concentratie neemt toe. Ook lezen gaat beter. 
We zijn er nog niet, maar zien wel vooruitgang. Voorlopig blijven we bij Sanne om ook de oogsamenwerking te trainen. 
Moeder van I.

Sinds een aantal maanden ben ik onder behandeling bij Sanne (hink stap leer).
Ze is enthousiast, gedreven en erg betrokken. Ik was benieuwd of ze me kon helpen met onzekerheid, het sterker in mijn schoenen staan, concentratieproblemen en onrust in mijn lijf. De behandelingen zijn heel toegankelijk. Ik kom vaak ontspannen terug van een behandeling. Ik ben dan wel erg moe, want Sanne zet je lijf en hersenen goed aan het werk. Ik had geen idee dat bepaalde reflexen niet goed ontwikkeld waren en dat die mijn klachten konden veroorzaken. Het is bijzonder om te ervaren dat bepaalde reflexen nog niet goed ontwikkeld zijn. De eerste keer waren bepaalde bewegingen erg moeilijk, maar wanneer mijn lijf/brein snapte wat de bedoeling was ging het vervolgens vanzelf.  

Na een paar behandelingen gehad te hebben kan ik zeggen dit ik al erg blij ben met het resultaat. Ik ervaar veel meer rust in mijn lijf, heb mijn lichaam leren kennen, mijn algehele houding is verbeterd en ik voel mezelf veel stabieler in mijn doen en laten. Ik durf grenzen aan te geven en heb daardoor meer rust. Ik zou Sanne zeker aanbevelen.

I. (34 jaar)

We zijn met onze dochter van 4 jaar (met 28 weken geboren) naar Sanne gegaan. We kregen al veel steun vanuit het Radboud Ziekenhuis en de St Maartenskliniek, maar Sanne’s reflexintegratieve aanpak was een zeer waardevolle aanvulling.
Sanne is een gepassioneerde therapeut die niet alleen haar kennis, maar ook haar hart en ziel gebruikt om kinderen te begeleiden. Het was vaak niet makkelijk om onze dochter te bereiken, maar op creatieve wijze en met veel geduld heeft Sanne onze dochter begeleid. Ook het meedenken van Sanne in de mogelijkheden thuis was heel zinvol en prettig.
Dank voor je enorme inzet, Sanne.
Margriet (moeder)

Onze dochter is met sprongen, letterlijk, vooruit gegaan door de therapie van Sanne. Ondanks dat onze dochter thuis niet wilde oefenen hebben de sessies bij Sanne ervoor gezorgd dat ze rustiger is, zich beter kan focussen en het leerproces beter op gang is gekomen. Sanne is professioneel, gaat uit van het kind en heeft een eindeloos geduld.

Indy